Hartverwarmende kerstacties, voor ieder wat wils!

17-11-2021 | 14:24

Met de decembermaand in aantocht kijken we vol spanning uit naar weer een nieuwe persconferentie; wat mag en kan er wél? Worden de maatregelen weer wat versoepeld? Of juist strenger? Kan iedereen die dat wil een booster van het vaccin krijgen? Kunnen mensen die niet gevaccineerd zijn nog wel deelnemen aan het sociale leven? Kunnen we dit jaar wel samen Kerstmis vieren? Veel twijfels en onzekerheid.

Of we nu wel of niet samen kunnen zijn, er zijn genoeg mogelijkheden om de mensen die je lief zijn dat te laten zien. Want krijgen is mooi, maar geven is nog fijner!

We zijn trots en ontroerd door de acties van drie gepassioneerde vrouwelijke kunstenaars, die ook in deze tijd, ruimte in hun agenda en in hun hart maken om een prachtige actie te starten.
Door het geven van een van deze cadeaus maak je niet alleen de ontvanger en jezelf blij. De opbrengst van deze acties gaat namelijk naar baanbrekend onderzoek naar hartfalen bij vrouwen in het Maastricht UMC+.

En het mooie is; niet alleen jij en de ontvanger zijn blij. Want de opbrengst van deze acties gaat naar baanbrekend onderzoek naar hart- en vaatziekten in het Maastricht UMC+ en de Limburgse partnerziekenhuizen.